InnEVAtief

EVA bxl weet wat wanten. Onze organisatie is een klaterende bron van informatie over de sociale (noden van) de Brusselse samenleving. We deden en doen kostbare ervaring op door met onze voeten in de dagelijkse realiteit te gaan staan. Luisteren, (h)erkennen, brainstormen, oplossingen bedenken, uittesten en zien dat het goed is. Nooit alleen, altijd in overleg met zoveel mogelijk betrokkenen.

Als EVA bxl in de spiegel kijkt, ziet ze een gestroomlijnd, dynamisch model, aanpasbaar aan meerdere contexten. Wij vinden expertise iets om te delen. Daarom organiseren wij onder meer workshops en bieden consultancy aan.
Organisaties die co-constructie in hun DNA hebben zitten, zien we heel graag komen. Afhankelijk van de vraag, willen we samen oplossingen bedenken, ontwikkelen, uitproberen en evalueren, binnen en buiten ons netwerk. Zo zaaien wij daadkracht en wordt autonomie geoogst. Onze initiatieven blijven dan ook na ons vertrek alive & kicking.

En ondertussen zijn wij alweer aan de slag met een nieuw idee, altijd met dezelfde focus en binnen ons dynamisch kader: een solidair en gelijkgestemd Brussel waar anders zijn, niet anders is.

Interesse? Neem contact op!

Soorten expertises die EVA bxl aanbied

Workshops

Lezingen

Coaching & begeleiding